måndag 28 oktober 2013

Jag är hungrig!!!!

Idag är det inte fullt så blåsigt och inte så täta regnskurar heller. En "långpromenad" med Frida och Si blev det i förmiddags. Ja, alltså lagom långt för två tolv veckors valpar, d.v.s. inte särskilt långt :-)
Efter promenaden blir man väldigt hungrig, och då är det lika bra att springa och hämta matskålen så att det uppmärksammas.
 
Det är en glasskål och jag fattar inte att hon kan få tag om den och bära på den. Den är faktiskt ganska tung.
 
Hon gillar att bära saker i munnen, när vi är ute och går plockar hon upp saker och bär med dom en bit och sen plockar hon upp nåt annat. I förrgår bar hon med sig locket till en Take away kaffemugg nästan hela rundan.
 
I eftermiddag har vi gått till posten och till apoteket. Bra med en liten hund för då kan bara stoppa henne innanför jackan och ta henne med in. Vill ju inte gärna binda henne utanför.
Det är mycket ljud och skrämmande upplevelser för en valp när man traskar omkring på trottoarerna. Stora schäferhundar som skäller på en, bilar som tutar mitt i toalettbestyret och dom där tvåbenta är konstiga för alla vill inte hälsa fast att man viftar på hela kroppen och pratar vänligt med dom.

1 kommentar:

Sofia & Davy sa...

Davy saknar sin lilla valp jätte mycket! :) vi kan se att hon blivit väl omhändertagen. Tack för all hjälp! Kramar från Island