fredag 21 mars 2014

Uppdatering!

Igår kväll när jag lagt mig tänkte jag att i morgon (idag) måste jag skriva i bloggen. Flera dagar sedan sist ju. Så här sitter jag nu och har ingen aning om vad jag ska skriva. Det har inte hänt något särskilt, jag har inte gjort något särskilt. Det finns inte mycket att uppdatera. Men, men jag gör ett försök i alla fall.

Söndag:
Jobba 12.30-21.00. Två programupplägg och en introduktion. Skrubba och städa. Tvätta och vika handukar. Halv åtta går brandlarmet, tömma gymmet, omklädningsrummen, basturna (hm, heter det verkligen det när det är två stycken) och poolen. Lagom när vi fått ut alla så blir beskedet, falsk larm. Fem minuter i nio kommer en medlem och talar om att någon tappat ett glas i ena bastun. Jodå det är glasförbud, men vad hjälper det. Så det var bara att stänga bastun och städa upp. Hemma tio istället för nio.
Måndag:
Jobba 06.00-14.30. Ny vattengympamorgonklass startade 06.40. Hej å hå vad pigg man är då! Kör klassen, snabbdusch, mat, tvätta och vika handukar. Vattengympa igen 09.30. Lite piggare då faktiskt. Längre dusch och mer mat. Två introduktioner, dataprogrammet funkar inte. Städa gymmet. Tvätta och vika handukar. Hemma vid tre och eftersom jag inte hittat någon som kan spela med mig på St Andrews i maj är det bara till att avboka. Som jag misstänkte går inte det utan man rekommenderar en till att ha en reseförsäkring. Jaha, jag får fundera en stund till vad där är att göra. Känner mig lite dyster och bestämmer mig för att gå på bio. Inte riktigt på humör för en komedi så det blir slaktarfilmen 300 Rise of an Empire.

Hur konstigt det än låter så är det faktiskt en bra film.
 
 
Tisdag:
Jobba 12.30-21.00. Två program, två introduktioner och ett kost och träningsupplägg. Det där senare är en liten utmaning. Personen är redan hyffsat vältränad, men vill gå ner 6-7 kg och 2% i fettvikt. Kul och spännande. Tvätt och handduksvikning. Städning.
 
Onsdag:
Jobba 06.00-14.30. När jag kommer till jobb sitter där en lapp på datorskärmen.
" Good Morning Marie! Great teamwork last night, I really like working with you. Enjoy your shift today. Ha en bra dag. Kyle :-) "
Jag vad säger man. Det känns bra att få en sån från en 21-åring, till och med ansträngt sig att skriva på svenska. Tvätt och handuksvikning. Inga program eller introduktioner så mycket städning blev det. Hem och byta om, hämta Zoey för promenad, nästan två timmar blev det i blåsten. Avlämning av henne och in till Si för en promenad och sedan mys hela kvällen med honom.
 
Torsdag:
Ledig: SMS 06.40 från chefen.
- Morning Marie. I've messed up! Interviewing at 9. Any chance you can do class and I'll pay you 2hrs.
- Lol, what would you do without me? Yes I'll take the class.
- Give up I Think :-)!! Thank you.
Ja just det vad skulle hon gjort utan mig hehe. Så till jobb kör passet, in och hämtar upp Zoey på hemvägen. Det stormar och regnar på tvären. Vi avvaktar i hopp om bättre väder, det blir inte bättre så vi får ge oss ut ändå. Hemma igen fullständigt genomvåta båda två, dusch för Zoey och ombyte för mig. Efter föning och borstning somnar vi gott i fåtöljen båda två. DVD och popcorn på kvällen. Iron man. Eh tja ingen höjdar film direkt.
 
Fredag: Ledig. Hämtade Zoey och gick en promenad med Frida och Si. Ätit lunch och nu skrivit klart i bloggen. Får se vad som händer i eftermiddag och kväll. Om det blir något spännande återkommer jag med det i morgon. Nu ska jag och Zoey ta en middagslur i fåtöljen.

 
 
 

1 kommentar:

Anonym sa...

Nog låter det som att du har det ganska så bra: Oumbärlig för/behövd av många både människor och djur och uppskattad av både de nära dig och oss som bara får läsa... Trist att du inte hittade någon golf-kompis. Hoppas att någon kommer på att de vill och kan spela med dig ändå. Kram från kusin Eva.