torsdag 6 juni 2013

Uteträning!

Igår hade jag mitt cirkelpass ute. Som bekant så använder vi ju diverse konferens lokaler eller foajéer till våra klasser. Igår var där inget ledigt någonstans så jag körde passet ute på tennisbanan. Sist jag gjorde det var i januari och 2 minusgrader om jag inte missminner mig totalt. Igår var det 12 plusgrader och betydligt behagligare.

Nu till något helt annat. Mina fönster i vardagsrummet går inte att putsa utvändigt inifrån. Jag vet inte hur dom tänkte där skottarna, jag bor ju på andra våningen. För några veckor sedan hade grannarna mitt över gatan en fönsterputsare hos sig. Så jag traskade över och frågade vad det skulle kosta att putsa mina fönster utvändigt. Det skulle kosta £4 alltså drygt 40 kr. Det kan det väl vara värt tänkte jag och frågade när dom hade tid att göra det. Det visste han inte men han skulle lämna en lapp i mitt brevinkast om det. Okej, tack så mycket, säger jag. Sen glömmer jag bort det hela igen, tills i morse när jag satt och käka frukost. Helt plötsligt ser jag en stege resas mot mitt fönster och upp klättrar en kille och börjar putsa. Några minuter senare ringer det på dörren och när jag öppnar står han där leende och räcker fram handen och säger:" Four Pound, madame "
När jag sedan dukar av min frukost och går ut i köket upptäcker jag att han putsat köksfönstret också. Likaså i sovrummet.
Tack för det!      

2 kommentarer:

Nenny sa...

Trevliga skottar med trevliga priser!
=)

Anonym sa...

Kan du skicka honom till östertälje också? Kram kusin Eva