fredag 9 november 2012

Två jubileum idag!

Idag har jag firat två stycken jubileum:

* 2-månader i Skottland.
* 3-veckor på jobb.

Jag kan inte fatta att jag redan bott i Skottland i TVÅ månader. Jag tror jag ska citera några väl använda talesätt. " Var fasen blir tiden av" eller " Sören vad tiden flyger iväg" eller ".............................." Om där är någon som inte förstått det så säger jag bara: Jag trivs som tusan och njuter av varje dag och försöker verkligen att ta vara på dagen och göra något varje dag som jag verkligen vill göra. Som t.e.x. promenera, läsa, laga mat, slöa och annat som jag inte hunnit med innan.

Och tre veckor på jobbet har gått hur fort som helst. Det funkar bra, känner mig mer bekväm med telefonen och spa bokningar och börjar lära känna en del medlemmar både vid namn och utseende. Nu ser jag bara fram emot mer tid i gymmet och att klasserna ska komma igång. Mina arbetskamrater är väldigt hjälpsamma och trevliga.
En sak som jag glömt efter alla år som min egen chef, är hur skönt det är när chefen gått för dagen. Min chef är bra så det är inte det, men det blir lite mer avslappnat när hon inte är där.




" Var inte rädd för framtiden, för du ska tillbringa resten av din tid där "

1 kommentar:

BeA@Ett ord... sa...

Vilket härligt inlägg!!!
Jag har läst med ett leende och du har så rätt!!!
Kram BeA