torsdag 24 januari 2013

Sicken jäkla skitdag!

Jag brukar inte gnälla men denna dagen har vatt en usel dag.

Jag har ganska lågt blodtryck men har lärt mig att hantera det. Inga snabba förflyttningar från liggande till stående, att resa mig försiktigt när jag böjt mig fram o.s.v. Men någon gång sådär vart tredje, fjärde år får jag nån dipp av nåt slag. Den skulle ju såklart komma idag när jag börja jobba 06.00.

Kliver upp när klockan ringer 05.00, fixar frukosten som jag ska ta med mig. Medan jag gör det får jag lägga mig ner två gånger för att inte svimma på köksgolvet. Jag lyckas i alla fall ta mig till jobb utan att orsaka trafikkaos. Att öppna upp var inte helt enkelt, 5 min i lodrätt läge, 1 min i vågrätt läge. Värmen i poolområdet gjorde det inte bättre. Sen satt jag på en stol tills Grant och chefen Jeni kom vid nio tiden. Vi har blodtrycksmätare på jobbet, så jag kollade trycket 80/55 är ingen toppnotering direkt. Nån frukost fick jag inte i mig, det går inte att äta när jorden snurrar och det susar i kupan.

Jag fick i alla fall köra hem när dom kommit och har tillbringat min dag i sängen eller på soffan. Lite yoghurt och glass har jag i alla fall pillat i mig. Nu är det läggdags och i morgon vaknar jag och är precis som jag ska igen.
Hoppas jag. Som tur är, är jag ledig i morgon. 

1 kommentar:

Nenny sa...

Men usch, det låter ju inte speciellt skoj. Du får käka massa lakrits för det ska man undvika vid högt blodtryck, så då kanske det bli en bra balans...
;)
Skämt å sido. Hoppas du inte råkar ut för sånt för ofta.
Kram
P.s. Tack för vinsten! =)