måndag 8 oktober 2012

3 dagar i rad!

Även idag har det varit en underbar höstdag. Jag har varit ute nästan hela dagen och utforskat området på alla håll och kanter. Frukost, promenad, lunch, promenad, fika, promenad, kvällsmat och en promenad innan bloggskrivning.

Jo, så va det ju det där med det fina huset!

Jag var på intervju där i lördags, det är alltså ett Hotell/Spa/Träningsställe. Ska man hitta nån jämförelse så är det i så fall Erikslund i Varalöv. Fast det här är mycket finare och mer exklusivt. Jag träffade Jeni som är manager för spa och fitnessdelen. Hon var lite yngre än mig och otroligt trevlig. Hon tackade mig för att jag kommit och lämnat mitt CV och kunde i starten erbjuda mig en deltidstjänst på 20 tim i veckan. Hon visade mig runt och spa avdelningen var superfin, lugn, varm, soft, and relaxing. Behandlingsrummen var stora och luftiga men ändå mysiga och avslappnande. En 20x7 meters pool fanns oxå i anslutning. Allt i en behaglig miljö.
En ganska stor gymavdelning med Tecnogyms maskiner, en hörna i gymmet med hantlar, bollar, mattor och kettlebells. Utomhus tennisbanor som man kan använda till t.ex. bootcamp klasser och andra ute varianter. Det enda som saknades var en sal där man kan köra andra pass. Just nu har dom lite aquaaerobic och något enklare magpass. Men dom vill verkligen utveckla gruppträningen och det är där JAG kommer in i bilden.
Citat från Jeni. " med din stora och breda erfarenhet och kunskap om träning och gruppträning så kommer vi att kunna göra det"
Va tusan, kan man undvika och bli smickrad eller?
Ett litet tillägg är att dom satsade £ 2,4 miljoner för ett par år sedan och byggde om hela spa och fitnessdelen. Det är alltså ca 25 miljoner kronor. Känns som om dom satsar!

Nu har jag ju hamnat i den oerhört delikata situationen att jag har två jobb att välja på.

* Ett jobb som badvakt, där det handlar om timanställning. Det kan röra sig om kanske 10 tim en vecka och kanske 30 eller fler timmar en annan vecka. Ett jobb där man inte gör så där jättemycket, står och vaktar runt bassängen, kanske visslar och hojtar på folk som inte uppför sig som dom ska. Lite städning, plocka fram och tillbaka utrustning som används i rackethallarna. 2-3 km att gå/cykla till jobbet. 25/10 min.

* Ett jobb på en spa/fitnessanläggning, där jag är garanterad 20 tim i veckan med möjlighet till fler. Ett jobb där jag får göra gymvisningar och lägga upp träningsprogram, köra klasser, receptions- och bokningsarbete, städning, ev. massera, vara med och bygga upp och utveckla gruppträningen. 7-8 km att gå/cykla till jobbet. 1 tim och 15 min / 45 min.

Ja Marie, det är frågan det!

En rejäl förkylning har jag oxå lyckats dra på mig, om jag ska va helt ärlig tror jag att den kom efter simtestet i fredags.

Ska jag ta det som ett tecken eller?

4 kommentarer:

Nenny sa...

Vilken lyx att få välja.
Nu är det ju inte jag som ska ha jobbet men jag röstar ändå på alternativ nr 2!
Krya på dig!
Kram

Anna-Lena ROX Stamps sa...

Hej Marie! Låter som att det knallar på rätt bra för dig. Ta båda jobben vettja! Så har du ju full tid *fniss* kram på dig!
Anna-Lena

Anonym sa...

Ja alt 2 låter ju onekeligen mer som dig men jag hade personligen inte stått ut med 90 min cykling dag ut och dag in i allehanda väder.. Annars låter det väldigt roligt :)

Anonym sa...

Det krånglar när jag skriver. Skulle även stå lygga te me valed (vill u inte du ska glömma skånskan)!! /Tess